fredag 31 januari 2020

IPO - Qlife

Börsintroduktion: Qlife
Deadline: 7e Feb
Minsta Teckning: 6150SEK

Spanar relativt ofta på Börsplus som har järnkoll på nya IPOer, dels sätter de vad de själva tycker teckna/neutral/teckna inte samt så sätter de även varningsflaggor.
Denna nya spännande aktie fick 1varningsflagga, lite halvotydligt ser de ut som de rekommenderar att man tecknar, grädde på moset är att GW Persson äger 5,8% av aktierna och kommer även teckna stor post nu i börsintroduktionen.

suger på karamellen några dagar och skall kika bloggar och börssnack men lutar nog mot att teckna på 1 eller 2 depåer.

Info;
Qlife är ett medicintekniskt företag som tillverkar plattformen Egoo.health (”Egoo”) med vilken patienten kan genomföra olika typer av biomarkörtester baserat på en liten mängd blod. Egoo utför analyser som korrelerar till över 99 procent med högpresterande laboratorieinstrument. Egoo mäter för närvarande biomarkörer för de kroniska sjukdomarna Föllings sjukdom (Fenylketonuri, PKU), reumatoid artrit (RA) samt cancer. Produkten beräknas under 2020 vara redo för marknaden, givet CE-godkännande* och att pågående valideringsprojekt faller väl ut.

En fördel med produkten, Egoo-plattformen, är enligt Bolaget att den i framtiden även avser kunna utföra analyser för andra sjukdomsområden, såsom diabetes, kardiologi och inflammatoriska sjukdomar, samt att genererad data enkelt kan delas mellan patient och läkare via molnet.

Börsplus;
STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Börsaktuella Qlife känns lovande och tålmodiga investerare kan teckna aktien. 
Det rådet ger analystjänsten Börsplus. 
Qlife säljer ett analysinstrument inriktat för patienter som behöver följa sin sjukdom med hög frekvens och det ska gå att använda av patienten själv i hemmet. 
"Produkten, affärsplanen och nyckelpersonerna är trovärdiga. CE-märkningen för professionell användning är på plats. Försäljningen ska ta fart direkt. Det borgar för ett potentiellt starkt nyhetsflöde. Allt detta talar för att aktien kan vara intressant att äga för den som står ut med risken som alltid är förknippad med förhoppningsbolag. Man bör också vara medveten om den högst realistiska möjligheten att försäljningsgenombrottet drar ut på tiden", skriver Börsplus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar