onsdag 30 oktober 2019

Samlingsida Reklam

“Detta inlägg är en annons för Hallon, Telenor, Adrecord, Brocc & Savr och innehåller annonslänkar.”

uppdaterad 24/12

Hallon (Annonslänk)
Billiga och bra abonnemang.

Telenor (Annonslänk)
Norges svar på Telia, de har TV, Bredband o mobil abonnemang.
Efter att själv ha haft Telia i 10år som jag tyckte började bli dyra så har jag nu prövat Telenor Bredband några månader och är mycket nöjd, fick hem modem snabbt som var lätt att installera och inga problem har nu även fått min första faktura (verkar som de kör 3mån fakturor) anmälde e-faktura tidigt och detta fungerade också mycket bra.
Telenor återfinns självklart i min Favoritportfölj, ingen vidare kursframgång hitills men känns väldigt stabil aktie och kommer få medvind då NOK nu återhämtar sig till normala nivåer. 

Adrecord (Annonslänk)
Affiliatenätverk, har man blogg eller hemsida så är Adrecord ett måste, de har fina sammarbeten med många intressanta företag, kostar inget att gå med.

Brocc (Annonslänk)
Alternativ till Börsen för Björnar som inväntar krasch, denna ska ja prova.
"Hos Brocc kan privatpersoner och företag låna ut pengar direkt till andra svenska, kreditvärdiga privatpersoner, utan dyra mellanhänder. Brocc tar hand om all administration och den som investerar får möjlighet till en stabil och hög avkastning på sina sparpengar*.
Den som vill investera registrerar ett konto på mindre än 2 minuter och kan göra sin insättning via Swish eller en banköverföring. Pengarna lånas sedan ut till många olika kreditvärdiga svenska låntagare för en god riskspridning. Lånen är annuitetslån, så varje månad får investeraren tillbaka amortering och ränta, som man kan välja att antingen ta ut eller återinvestera för ränta-på-ränta-effekt. 
Att vara en investerare hos Brocc betyder
  • Förväntad avkastning på 6 %*
  • Låg risk*
  • Pengar tillbaka varje månad
  • Resultatbaserad avgift
*Investeringar innebär alltid en risk. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning."

Savr (Annonslänk)
för den Aktie late, skall prova.
"SAVR är en modern och enkel fondspartjänst för den breda massan. Genom att erbjuda en fördefinierad fondportfölj och skala bort rådgivningsfrågor och andra friktionspunkter så blir SAVR snabbast möjliga väg in i ett lättförståeligt långsiktigt sparande för den utan aktieintresse. Kund kan öppna ett månadssparande från så lite som 100kr/mån och har sen full kontroll över sitt sparande månad för månad, utan extra kostnader för varken SAVR eller för insättningar och uttag."

Bank Norweigan SE (Annonslänk)
Har nu ansökt om ett kreditkort hos Norweigan, 0kr årsavgift och Cashback, passade även på att starta ett sparkonto hos dem de har 0,7% ränta fn, detta pga att VISA kortet jag använder hos min Storbank kostar enhel del pengar årligen.
"Bank Norwegian är en internetbank för privatmarknaden. Banken säljer enkla, standardiserade inlåning- och utlåningsprodukter via internet.
Vi ska, med hjälp av tekonologi och innovation, förse våra kunder med de bästa lösningarna för köp och användning av finansiella tjänster över internet. Du ska alltid ha tillit till att du får en av marknaden bästa villkor som kund hos oss!
Bank Norwegian AS är ett dotterbolag helägt av Norwegian Finans Holding ASA. Norwegian Finans Holding ASA är uteslutande ett förvaltningsbolag och har inga andra funktioner än att förvalta aktierna i dotterbolaget. Det ingår i dag inga fler företag i koncernen"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar